Cartea de Oaspeti


 Nume *
 e-mail *
 www
 Mesaj *
* (necesar)

Va rog introduceti literele din imaginea de mai jos pentru a putea fi validat comentariul. Atentie la litere MARI si mici!
captcha

(15)
<
(5) Cami Banea
Vi, 27 ianuarie 2006 23:23:44

Ma bucur mult Bodi pt. tot ce ai facut si as vrea sa stii ca sunt mandra de tine. Sunt convinsa ca D-zeu te va rasplati cum stie el, "cu varf si indesat". Cu mult drag - mama!

(4) Cristina Stiop
Mi, 16 noiembrie 2005 08:42:13

Ma bucur ca am accesat pagina. Eu sunt de religie ortodoxa dar in curand ma voi casatori si viitorul meu sot e greco-catolic si o voi impartasi cu drag. Va doresc mult succes in ceea ce va propuneti si sa va ajute Dumnezeu.


(3) Dragos Marius
Ma, 4 octombrie 2005 19:09:21

Ma bucur pentru pagina web, deoarece am aflat mai multe informatii despre parohia in care se afla un bun prieten care este chiar parohul! Dumnezeu ne face istoria, fie ca Dumnezeu sa faca din credinciosii acestei parohii niste crestini autentici, crescand treptat pe calea convertirii lor!

(2) Robi
Ma, 13 septembrie 2005 17:56:29

Vreau sa va felicit pentru pasul urias facut cu acest website ... Dumnezeu sa va lumineze calea in continuare si sper ca din Toronto, sau de aici din Romania orice contact cu voi sa fie ca si pana acum ... cordial si prietenesc ... cu adevarat mi-e dor de voi uneori desi sper din tot sufletul ca Romania sa fie "casa" mea si Canada doar un loc de vizitat. Si nu uita padre sa ne mai pomenesti si pe noi in rugaciunile tale, si mai ales piticoata ... Alexandra care azi are 18 ... zile.

(1) Gheorghe AVRAM
Sb, 10 septembrie 2005 01:06:23

Draga Bogdan, iti multumesc mult pentru tot ce ai facut pentru parohia noastra, si te asigur de rugaciunile mele catre bunul Dumnezeu.
Vreau sa-ti mai spun ca si aceasta este o forma de apostolat pe care o faci tu prin realizarea si intretinerea sitului, si sunt convins ca Dumnezeu si Preacurata Fecioara Maria ocrotitoarea noastra iti va rasplati pentru tot ce faci ca Ei sa fie cunoscuti si cinstiti.
Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa-ti daruiasca sanatate sufleteasca si trupeasca si toate cererile cele spre mantuire.
Cu dragoste in Cristos Domnul pr. Avram.


<